Testul suprem Renault Duster pe şenile versus tancul T-80! (VIDEO)

1481

Dacia Duster, cel mai celebru off-roader al constructorului de automobile de la Mioveni, a cucerit rapid continentul european, fiind înalt apreciat pentru calităţile sale nu doar pe asfalt dar şi în afara acestuia. De ceva vreme Duster-ul a ajuns să facă parte şi din tehnica de luptă a forţelor armate române, despre care vorbeşte prezentatorul emisiunii difuzate online pe site-ul motor.ru

În Federaţia Rusă, Duster-ul este cunoscut doar cu emblema Renault, însă la origini rămâne a fi acelaşi SUV românesc. Cu toate astea jurnaliştii de la Motor ne vorbesc şi de careva diferenţe de design şi dotări, prezente în versiunea de facelift. Însă cele mai esenţiale modificăr care pot fi aduse unui Duster, este setul de şenile, proiectat şi construit special de către inginerii Renault şi care poate fi adaptat oricărui model Duster, indiferent de ţara producătoare!

maxresdefault

Iar pentru a ne demonstra cât de eficient şi de imbatabil poate fi un Renault Duster pe şenile, ruşii i-au găsit un rival „pe măsură”, tancul de luptă T-80. Deci, în dreapta avem un Duster, echipat cu un propulsor diesel, în patru cilindri şi un volum de 1.5 litri, iar în stânga un monstru care cântăreşte 46 de tone şi este pus în mişcare de un motor împrumutat din aviaţie, mai exact de pe elicopterul MI-8, capabil să dezvolte 1250 de cai putere!

dacia-duster-army-bf41a17cf7ff8b159a-0-0-0-0-0

Aşadar, se anunţă startul unui test extrem de dificil pentru Duster, în care noi vă invităm să îi ţineţi pumnii SUV-ului românesc!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ