Ţi-ai imaginat vreodată că Brabus va modifica un Tesla Model S???

26

Atunci când un automobil proaspăt lansat ajunge pe mâinile companiilor de tuning de renume mondial, ajungi să înţelegi că acel „noobie”, a fost acceptat de către bătrânii industriei auto. Probabil că este şi cazul EV-ului Tesla Model S, care chiar dacă de multă vreme nu mai e o premieră, totuşi a ajuns cu greu în buzunarul europenilor de la Brabus.

Tunerul din Bottrop, specializat mai mult în modificarea (a se citi perfecţionarea) producţiei constructorului german de automobile Mercedes-Benz şi Smart, a decis să îşi încerce puterile şi pe un model american. Şi nu unul oarecare, ci hitul pieţei actuale, EV-ul Tesla Model S. De altfel, o decizie mai mult decât oportună, mai ales că de curând, Tesla a pus bazele unei noi uzine de asamblare a maşinilor pe continentul european.

Reprezentanţii Brabus au declarat că în viitorul apropiat, gama de modele de maşini cu zero emisii va fi suplinită şi de alte mărci, astfel că acesta este doar începutul, acum fiind puse bazele unei noi ramuri, numite BZE (Brabus Zero Emisions). Puţin mai rezervat, tunerul german s-a limitat în a modifica doar aspectul exterior al maşinii, aşa cum performanţele EV-ului nu sunt deloc de neglijat chiar şi în versiunea de uzină. Nu este exclus însă, ca în viitorul apropiat BZE să se specializeze şi în stoarcerea de mai mulţi cai putere dintr-un motor electric şi bateriile acestuia.

Iar în ce priveşte latura estetică a maşinii, atunci imaginile vorbesc de la sine. Caroseria este finisată într-o nuanţă de vopsea albastră mat-lucioasă, condimentată cu elemente aerodinamice din fibră de carbon şi un set de jante imense care dau foarte bine pe sedanul electric, iar pe partea interiorului vedem tapiţeria din piele cu cusuturi constrastante (electrizante) şi bineînţeles, logo-ul Brabus.

02-brabus-zero-emission-frankfurt-1

Brabus-Tesla-Model-S-IAA-2015-08

Brabus-Tesla-Model-S-P90D-11

tesla-brabus-2-1

tesla-model-s-by-bra-18_1600x0w

 

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ