Numărul brandurilor care vor lipsi de la Salonul Auto de la Paris, este în continuă creștere, ajungând la moment la 15 producători. Cei mai recenți contructori care au declarat că nu vor participa la acest eveniment sunt Alfa Romeo, Fiat și Jeep.

Deși mărcile italiene din grupul Fiat Chrysler Automobiles au decis că nu își vor aduce vehiculele la Paris, două alte branduri din Italia, Maserati și Ferrari, își vor expune modelele. Ceva timp mai devreme la fel au refuzat să vină Nissan, Volvo, Opel, Mazda, Infiniti, Mitsubishi, Subaru, Ford, DS Automobiles, Rolls-Royce и Aston Martin și Volkswagen, deși Audi, Porsche, Seat și Skoda care fac parte din grupul VAG, vor fi prezente la expoziție.

Mai devreme, se presupunea că vor lipsi și cei de la Lamborghini, însă precum se menționează pe site-ul oficial al expoziției, brandul va fi prezent.

Compania Audi, Mercedes-Benz și BMW au refuzat să participe la Salonul Auto de la Detroit, care se va desfășura în luna ianuarie a anului 2019. În schimb, aceștia intenționează să vină la expoziția CES din Las Vegas.

NICIUN COMENTARIU