Toyota ar putea reînvia roadster-ul compact MR2!

98

Pregătirile pentru lansarea mult așteptatei noii generații a modelului Toyota Supra sunt pe ultimile 100 de metri. Aceasta va fi prezentată în cadrul Salonului Auto de la Detroit în luna ianuaria a anului 2019. Până atunci, fanii mărcii au un nou motiv de bucurie!

Constructorul japonez ar putea să reînvie un alt model popular în anii ’90. Conform declarațiilor vicepreședintelui diviziei Toyota din Europa, Matt Harrison, compania niponă discută despre reintroducerea în gama modelelor a unui roadster compact, ce ar reprezenta o continuitate a modelului MR2.

Ba mult decât atât, Harrison spune că și-ar dori să vadă în showroom-uri varianta modernă a trioului Celica-MR2-Supra. „Cei 3 frați”, este termenul folosit de reprezentantul producătorului nipon.

Potrivit zvonurilor, Toyota ar putea miza fie pe o colaborare cu un alt producător pentru dezvoltarea viitorului roadster, așa cum a fost în cazul modelului Supra, fie ar putea veni cu o soluție 100% electrică bazată pe actuala platformă TNGA (Toyota New Global Architecture). În cazul în care oficialii Toyota decid să finanțeze proiectul, versiunea de serie a unui MR2 modern ar putea să fie lansat către anul 2025.

NICIUN COMENTARIU