Toyota vrea să facă echipă cu Geely într-un parteneriat de dezvoltare a tehnologiilor hybrid!

54

Te-ai putea întreba ce caută așa o companie precum Toyota, cu o experiență bogată în dezvoltarea de vehicule hibrid, să afle de la un producător de mașini din China și cum cea din urmă poate să îi fie utilă. Și noi am făcut asta, așadar iată care este explicația.

Cei de la Toyota Motor Company, întotdeauna au dus o politică deschisă pentru orice colaborare și parteneriat, astfel că apariția unui producător chinez pe lista de parteneri Toyota ar trebui să ne sperie. Cu atât mai mult cât Geely este un jucător foarte important pe piața din China și chiar din lume, având în portofoliul brandul Volvo.

Un alt motiv pentru care Toyota și Geely ar putea conlucra este și faptul că îi unește același producător de baterii pentru mașinile hybrid. Și se pare că de aici pornește totul. Cele două companii și-ar putea uni forțele pentru a reduce considerabil costurile pentru anumite tehnologii de producție.

Iar un al treilea motiv pentru care Toyota și-a îndreptat atenția către Geely este piața din China, cea mai mare (capacitatea de cumpărare) piață auto din lume. Așadar, nu ne rămâne decât să așteptăm un nou comunicat oficial despre un posibil parteneriat între companii.

NICIUN COMENTARIU