Trei maşini superbe, condiţii egale şi un singur pilot! Care este cel mai rapid? McLaren, Ferrari sau Porsche?

44

Doamnelor şi domnilor, iată că am ajuns să o vedem şi pe asta! Numiţi-o cum vreţi voi, cursa secolului, bătălia titanilor, sau lupta campionilor, una este sigur, că avem ocazia să urmărim cel mai disputat versus desfăşurat vreodată între cei trei bolizi din categoria grea, Ferrari LaFerrari, McLaren P1 şi Porsche 918 Spyder!

Chiar dacă multimilonarul britanic nu ne urmăreşte, totuşi noi am dori să îi transmitem un mare salut şi să îi mulţumim pentru această oportunitate, mai ales că nimeni până acum nu s-a încumetat să o facă, iar motivele sunt lesne de înţeles.”Omul nostru”, Paul Bailey, colecţionar şi pasionat de automobile, este fericitul proprietar al acestor maşini, toate trei! Astfel că el este şi iniţiatorul acestui test de excepţie.

Având ca invitat special, pilotul de turisme British Touring Car (BTCC), Mat Jackson, vom afla în cele ce urmează, care este cel mai rapid hypercar din toate cele trei! Fiecare bolid în parte a fost testat pe parcursul a trei tururi, după care, s-a încercat obţinurea celui mai bun timp, din nou, în câte trei încercări (tururi). Toate datele au fost colectate de un sistem performant de telemetrie Racelogic iar cifrele vorbesc de la sine. Şi, indiferent de rezultatele obţinute, am vrea să fiţi deacord cu noi, că toate trei sunt pur şi simplu excepţionale, indiferent cărei mărci îi eşti consacrat!

Haideţi să urmărim împreună, o cursă extrem de fierbinte, care să ne mai dezgheţe sufletele amorţite de la vremea rece de afară!

P.S. Nu uita să ne spui pentru cine ai ţinut pumnii!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ