Colantarea auto este deja un fenomen bine cunoscut în lumea pasionaţilor auto. Oricine îşi poate colanta maşina după bunul plac şi buzunarul propriu, iar cei mai extravaganţi întotdeauna vor găsi o cale şi mai deosebită de a-şi pune maşina în evidenţă. Pentru ei, WrapZone a creat folia cu „elemente de uzură”, cea care îi conferă maşinii un look de bad boy.

Compania cu sediul la Stockholm se poate lăuda deocamdată cu trei maşini colantate în acest stil. Un Porsche 911 GT3 RS, Volkswagen Beetle şi Dodge Charger, după cum puteţi vedea şi în imaginile alăturate. Asta nu înseamnă însă, că ideile s-au limitat aici.

La dorinţă, se poate face şi mai mult de atât, dacă vrei ca automobilul tău să arate ca un bolid de curse, dat uitării şi lăsat să zacă ani dezile într-un hambar, ca mai apoi să fie descoperit de vreun norocos, bineîneţeles acela fiind tu! O zgârietură, ceva vopsea exfoliată şi o garnitură de rugină te poate face să crezi că în faţa ochilor tăi este chiar un automobil de epocă, evadat din lumea campionatelor de rally!

worn-looking-car-wrap (1) worn-looking-car-wrap (2) worn-looking-car-wrap (3) worn-looking-car-wrap (4) worn-looking-car-wrap (5) worn-looking-car-wrap (6) worn-looking-car-wrap (7) worn-looking-car-wrap (8) worn-looking-car-wrap

NICIUN COMENTARIU