Rușii s-au gândit că ar fi binevenit un mic upgrade pentru vârful de gamă UAZ, modelul Patriot, așa că și-au pus la treabă inginerii. Noile tehnologii noi ar trebui să sporească atractivitatea off-roaderului din Ulianovsk.

Modernizarea gamei de modele Patriot pune accentul pe confort iar asta înseamnă că interiorul va suferi cele mai multe modificări. Patentele înregistrate de inginerii UAZ confirmă acest lucru, iar primile imagini au apărut deja pe internet.

Întâi de toate va fi modificată consola centrală. De aici a dispărut levierul frânei de mână, în locul ei va apărea deja butonul pentru acționarea electrică. Cotiera a devenit mobilă, se poate și deschide, doar că nu e clar deocamdată dacă deschiderea oferă acces la vreun compartiment de stocare sau rămâne de tip închis.

Nu lipsesc suportul pentru pahare, iar lângă ele apare și un spațiu pentru mărunt. Totodată s-a făcut văzut portul USB, care potrivit sursei ZR.ru, nu este doar pentru sistemul de infotainment ca sursă AUX, dar și pentru a livra informații și update pentru navigație eventual.

Va fi disponibil la alegere și unul din două sisteme de infotainment. Versiunea de bază, aduce un display mic și o aglomerație din 14 butoane pentru a accesa diferite sisteme ale mașinii, iar în varianta mai bogată deja va fi instalat un display cu o diagonală de 8 inch și ceva mai puține butoane care să îl acompanieze.

De un confort sporit se vor bucura și pasagerii banchetei spate, unde au apărut gurile de ventilare ale sistemului de climatizare, priză de 12V, două socluri USB și încă trei butoane, funcțiile cărora sunt încă necunoscute. Tot aici s-a făcut loc și pentru un spațiu mic de depozitare.

NICIUN COMENTARIU