Salonul Auto de la Geneva este în toi, iar pentru cei de la Mercedes, ediția din acest an a celebrei expoziții va rămâne în istorie. Totul din cauza că anume cea de-a 89-a ediție a Salonului elevețian găzduiește debutul ultimului S-Class în caroseria de limuzină, dotat cu motorul legendar V12 Bi-turbo!

Noul S65 AMG Final Edition, este echipat cu motorul V12 Bi-turbo de 6.0 litri volum, capabil să dezvolte ușor 630 de cai putere și un cuplu maxim care ajunge la valoarea de 1.000 Nm! Astfel limuzina germană are nevoie de mai puțin de patru secunde pentru a accelera de la 0-100 km/h!

Viteza maximă de top, disponibilă pe acest model este de 300 km/h, datorită pachetului AMG Driver oferit în standard pe noul Mercedes-AMG S65 Final Edition.

La capitolul design, menționăm că fiecare exemplar al versiunii de top va fi livrat într-o combinație contrastantă de negru și bronz, atât la interior, cât și la exterior.

Producția limuzinei de performanță va fi limitată la numai 130 de exemplare, preț pentru care încă nu este afișat de reprezentanții constructorului nemțesc.

NICIUN COMENTARIU