„Despre graba strică treaba, tuturor.” Astfel şi-a botezat postarea video, pe reţeaua de socializare facebook, domnul Vasile Botnaru. Din cauza unui accident minor, fără victime şi fără daune majore, a fost blocată o stradă întreagă.

Strada Alexandru cel Bun din capitală, a fost blocat preţ de mai puţin de o oră, în perimetrul străzilor A. Puşkin şi Bănulescu Bodoni. Cauza? Un accident neînsemnat, în urma căruia şi-au zgârâiat maşinile ambii şoferi.

Din ce puteţi vedea şi dvs, poliţia se afla la faţa locului însă în regim de aşteptare. Asta deoarece, aşteptau echipajul de la accidente rutiere, care să stabilească cine este vinovat şi în ce măsură.

Aşa şi trăim, cu fiecare zgârietură minoră, trebuie să aştepţi neapărat poliţiştii, care să îţi întocmească schema exactă a accidentului, pentru că altfel rişti să nu îţi mai poţi recupera banii. Ori şoferul vinovat nu mai recunoaşte implicaţia sa, ori companiile de asigurări refuză să te despăgubească din motiv că nu aţi respectat cerinţele minime necesare pentru constatarea vinovăţiei şoferilor.

Şi cum nimeni dintre cei doi conducători auto, nu şi-a recunoscut vina, până la stabilirea tuturor circumstanţelor, restul automobiliştilor au avut de pătimit. Şi nici cale de întoarcere nu era.

Incidentul a avut loc cu câteva ore în urmă, circulaţia a fost reluată şi se desfăşoară în condiţii normale.

NICIUN COMENTARIU