Un alt Mercedes 560 SEC AMG Widebody unicat, este scos la licitație

542

Încă până a fi achiziționată de Mercedes, divizia AMG era independentă și tot ce ieșea de sub mâna lor putea fi catalogată drept nebunie adevărată, mai ales pentru anii 80.

Acest 560 SEC AMG, este la rândul său o dovadă a celor scrise mai sus. Motorul său V8 a fost modificat până la un volum de 6.0 litri volum, pornind de la 5.6 cât avea de uzină, astfel că s-a ajuns la 385 CP de la 296CP. Tot de către AMG este realizat și bodykit-ul, doar că proprietarul mașinii a mers un pic mai departe.

Acesta i-a păstrat aspectul exterior cât mai aproape de original, doar că a înlocuit aripile masive și grele, din metal, cu unele realizate din fibră de carbon.

Apoi au urmat jantele modulare, deep dish, vopsite în tonul mașinii, dar cu buzele polișate. Pentru a o aduce ”mai aproape de străzi și cartier”, a fost coborâtă câțiva milimetri lejer, cu ajutorul suspensiei de tip coilover. Nu a scăpat nici sistemul de evacuare, cel original cedând locul unuia customizat.

Iar cu cele numai 32.000 de mile la bord, acest model unic în lume are toate șansele să fie vândut pentru suma la care pretinde, de circa 250.000-300.000 de dolari. În toată lumea au fost vândute numai 50 de modele AMG 560 SEC!

Urmăriți licitația aici!

NICIUN COMENTARIU