Un Audi R8 va patrula străzile oraşului Sankt-Petersburg

24

Poliția rutieră din Federația Rusă ia exemplu de la colegii săi din Emiratele Arabe. Mai nou inspectoratul din Sankt-Petersburg și-a achiziținonat un supercar, de model Audi R8, cu care au de gând să prindă vitezomanii, ori cel puţin asta speră. 

Mai multe reușite în acest sens au avut arabii – în special cei din Emiratele Arabe Unite. De exemplu, poliția din Dubai are mașini, cum ar fi MP4-12C Bugatti Veyron, McLaren, Aston Martin, Bentley, Mercedes-Benz SLS AMG, Porsche Panamera, BMW M6 și Ferrari.

Publicaţia Moscva24 susţine că noul automobilul Audi R8 ar fi costat forţele de ordine aproximativ 7 milioane de ruble, iar organele de poliţie afirmă că maşina este oferită de către o organizaţie, doar temporar, pentru o perioadă de teste. Amintim că modelul din imagini vine dotat cu un motor V10 de 5.2 litri ce produce 540 de cai putere şi se va alătura unui alt sportcar german, achiziţionat în anii trecuţi 2007, Porsche 911.

Dincolo de aparenţe, poliţiştii „sunt nevoiţi” să cumpere maşini scumpe şi rapide pentru a face faţă vitezomanilor dar şi a hoţilor de automobile de lux, cele din urmă fiind deseori foarte puternice şi performante.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ