Produs în 1993 luna a șaptea, acest BMW Seria 7 va împlini foarte curând 26 de ani. În acest timp a oferit protecție maximă proprietarului său și este gata să slujească cu multă fidelitate și noului său posesor.

Deși are la bord 213.000 de kilometri, acest Seria 7 în caroseria E32 se prezintă într-o stare mai mult decât bună decât multe dintre semenele sale mai ”simple”. Mașina a fost dotată de uzină cu un motor V12 care produce în jur de 300 de cai putere (299PS) și 450 Nm de cuplu motor, iar dotările de interior fac parte din versiunea Highline.

Aici sunt incluse încălzirea în scaune față și bancheta spate, frigider, reglaje electrice peste tot, față/spate, sistem de climatizare pentru toți pasagerii, telefon, măsuțe pliabile și fel de fel de accesorii de lux care puteau fi oferite la acea vreme. Adițional însă, pe lângă echiparea de top, limuzina beneficiază de protecție balistică de nivel B6 (unde B7 este maximul). Asta înseamnă și sistem antiincendiu, sistem de protecție antigaze, ce furnizează oxigen în interiorul mașinii, reportofon și alte câteva secrete cunoscute doar proprietarului.

Este maximul posibil, pentru o mașină civilă. Mai mult decât atât este doar B7!

Mașina a slujit în Serviciul de Protecție Național din Bulgaria și utilizată pentru protecția persoanelor de înaltă importanță. Pentru cine este interesat, se oferă chiar și un VIN Cod, adică ultimile 7 caractere din acesta pentru a putea studia și afla mai multe despre acest model, DC91223.

Șeptarul se găsește în Sofia, Bulgaria, la un preț de 13.999 de euro, adică puțin peste prețul unui Dacia Duster nou-nouț, sau un crossover de clasă medie, la mâna a doua!

Cei interesați pot găsi proprietarul la acest email dgcarbonclean@gmail.com sau
+359897954539 (Viber, Whatsapp possible). Anunțul a fost preluat de aici. 

NICIUN COMENTARIU