Pe platforma de vânzări eBay, a apărut un anunț de vânzare a unui BMW Seria 3 în caroseria celebră E30. Coupe-ul E30 este o mașină îndrăgită printre entuziaștii auto și extrem de des modificată, însă de această dată avem un exemplar cu totul și cu totul neobișnuit!

BMW-ul scos la vânzare este echipat cu un motor împrumutat de la roadster-ul Honda S2000! Propulsorul a fost dotat cu un compresor, injectoare mai performante și un alt bloc electronic de control, pentru ca în rezultat să livreze 370 CP. Totodată cu mici modificări și ajustări puterea poate fi mărită până la 456 CP, un indice foarte bun luând în considerare masa totală a automobilului care acum numără doar 970 de kilograme.

Pe lângă trenul de propulsie, acest BMW Seria 3 E30, este dotat cu un sistem de injecție performant, un diferențial autoblocant pe axa din spate, un body kit aerodinamic care repetă formele unui M3 original, eșapament din inox, roll cage, volan detașabil, scaune sport de tip scoică, suspensie reglabilă și frâne de M3.

Pentru acest BMW Seria 3 în caroseria E30, dotat cu un motor marca Honda, pe care nu te aștepți să îl vezi vreodată pe o legendă nemțească, cu o mulțime de piese de performanță, cu multe modificări și îmbunătățiri, vânzătorul cere 15.000 de lire sterline! E mult sau puțin, așteptăm să ne spuneți în comentarii.

NICIUN COMENTARIU