Încă un automobil furat din Italia care tranzita România și urma eventual să intre în țara noastră a fost descoperit de către Poliția de Frontieră din țara vecină! Este vorba despre un BMW X5 în caroseria F15.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat un cetățean din R.Moldova, în vârstă de 28 de ani, care conducea un autoturism model BMW X5, ce figura ca fiind căutat de către autorităţile din Italia. Mașina, în valoare de 34.000 de euro, era înmatriculată în San Marino, însă la verificarea actelor s-au depistat careva nereguli.

Polițiștii au constatat că mijlocul de transport figurează ca“bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Italia. Șoferul a declarat că nu avea cunoștinţă că autoturismul era căutat de autorităţile din Italia şi că a achiziţionat maşina de la o persoana din San Marino.

Mijlocul de transport a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad, iar în cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale.

NICIUN COMENTARIU