Un Dodge RAM a fost conservat 16 ani de zile într-un lac îngheţat. Iată cum arată astăzi

31

Când mergi la pescuit, îţi pui speranţa să prinzi cel mai mare peşte, ori măcar să prinzi cel mai mult dintre amicii tăi. Nicidecum nu îţi pui speranţa să muşte din momeală un Dodge RAM vechi de peste 20 de ani! Cam asta i s-a întâmplat unui pescar din Minnesota, SUA. 

Ei bine, nu a fost chiar ca în filmele de groază, unde SUV-ul să se transforme într-un animal fioros şi să atace barca pescarului. De fapt, a fost mult mai simplu. Bărbatul a scufundat camerva video în lacul Mayhew Lake, pentru a urmări bancurile de peşti, orientându-şi astfel forţele spre succes, însă a descoperit maşina scufundată la o adâncime de vreo 25 de metri!

Pescarul a alertat imediat poliţia, care la rândul ei a apelat la ajutorul scafandrilor pentru a analiza mai bine pick-up-ul. Abia după ce a fost scos la suprafaţă, oamenii legii au putut stabili cui exact aparţinea acesta şi cum a ajuns să zacă în lacul îngheţat de atâta timp. Se pare că în urmă cu 16 ani, maşina a fost furată şi dată în urmărire, însă nu avea cum să fie găsită de vreme ce hoţii au „ascuns-o” bine, la fundul unui lac.

Curios este faptul că frigul şi gheaţa au conservat maşina extrem de bine, astfel că, cu excepţia micilor pete de rugină aceasta nu a fost descompusă şi savurată de organismele marine. Ce-i drept nu va putea fi nici recondiţionată vreodată.

12525382_1163720770323432_2271682041267609075_o

dodge_ram_lac_inghetat1

dodge_ram_lac_inghetat2

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ