Un inginer Waymo, construieşte maşini autonome, dar nu ştie să conducă! A creat cel puţin 10 situaţii de accident în două zile

67

A creat cel puţin 10 situaţii de accident şi a fost de cinci ori la un pas de a tampona pietonii. Iar acest „record” l-a înregistrat în numai două zile de condus, cu un automobil luat în chirie la o companie străină.

Vahid Kazemi, inginer la Waymo, o companie subsidiară Google, specializată în proiectarea şi construcţia de automobile autonome, tocmai a publicat pe pagina sa de twitter despre pătăraniile care tocmai i s-au întâmplat. Din anumite motive, acesta a trebuit să renunţe la vehiculul său, dotat cu tehnologii autonome de condus şi a urcat la volanul unui automobil simplu.

Vreme de două zile, cât a condus prin Los Angeles, Vahid s-a văzut implicat în mai multe situaţii periculoase, care l-au dus la concluzia că „oamenii nu sunt făcuţi să şofeze”. Ulterior însă, mesajul său a fost şters, inginerul menţionând că a fost „o glumă”.

În aceste condiţii ne întrebăm cum s-ar descurca acest şofer în traficul din Chişinău? Dacă omul conduce atât de prost, cu siguranţă că pentru el, este mai în siguranţă să se afle într-un automobil ghidat de o minte artificială.

NICIUN COMENTARIU