Cu doar câteva zile în urmă, oficialii Audi au publicat un teaser prin care anunșau că pregătesc cel puțin șase modele care vor face parte din gama de performanță RS!

Pe lista nemților se regăsește și Audi RS6 Avant, care recent a primit un nou teaser, publicat pe pagina oficială de Facebook a constructorului din Ingolstadt.

În acest moment nu se cunosc detalii suplimentare despre noul RS6 Avant, însă presa internațională scrie că modelul va utiliza același motor V8 de 4.0 litri volum care dezvoltă aproape 600 de cai putere, disponibil și pe RS6 Avant Performance.

De asemenea, o invitație publicată pe Facebook sugerează că RS6 Avant va fi prezentat în cadrul unui evenment restrâns pe data de 5 și 6 septembrie la Berlin, cu numai câteva zile înainte de lansarea oficială publică de la Salonul Auto de la Frankfurt.

Lista de noutăți pregătită de Audi este completată de RS Q8, care ar urma să folosească același sistem de propulsie de 680 CP disponibil și pe Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid, dar și de RS Q3 și RS Q3 Sportback, care ar urma să fie echipate cu un motor de 2.5 litri volum și 420 de cai putere.

NICIUN COMENTARIU