Managerii unui salon auto din China au fost surprinși cînd un client a venit la ei în vizită cu 4 tone de monede! Toate, pentru a-și cumpăra bijuteria pe 4 roți.

Gestul unui operator peco din China poate fi inclus în cartea recordurilor. Și asta, pentru că acesta, a mers la un salon auto cu 4 tone de monede sau 680 000 iuani, echivalentul a 106 000 $.  Monedele au fost împachetate în 1320 de cutiuți și au fost transportate cu un camion. Pentru descărcarea mărfii au fost chemați 10 hamali care au reușit să ridice un zid din bani, în sens-ul direct al acestui cuvînt,  de aproximativ 4 metri înălțime.

peco 2

Autorul acestui gest este un operator peco cu numele Gan, care a declarat pentru ediția Shanhaiist, că bacșișul îl primește în monede și s-a săturat să meargă la banca din apropiere pentru a le schimba în bancnote. Astfel, a hâtărît să adune banii pentru mașină în monede. Nu se cunoaște cît timp acesta a adunat suma de 106 000 $ dar și ce mașină și-a cumpărat însă, judecînd după suma frumoasă pe care a achitat-o, ar trebui să fie o mașină luxoasă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ