Mazda 3 și Lada Priora sunt cele mai preferate automobile de hoții din Moscova!

54

Recent am publicat un clasament cu cele mai preferate mașini de hoții ruși iar Land Rover Evoque se bucura de cea mai mare popularitate. Iată că șeful Poliției Rutiere din Moscova ne prezintă un top cu cele mai preferate mașini de hoții din Moscova! 

Potrivit lui Victor Kovalenko, șeful Poliției Rutiere din Moscova, citat de Russian.rt.com, cele mai fregvente automobile care sunt furate în Moscova de la începutul anului 2015 sunt cele de model Mazda 3 și Lada Priora. Kovalenko susține că de la începutul anului 2015 până în prezent în Moscova au fost înregistrate 5100 de furturi de automobile Printre liderii din popularitate în rândul hoților de mașini, se numără Mazda 3, Hyundai Solaris, Kia Rio, Ford Focus, Range Rover și Toyota. Printre cele mai populare mașini de producție rusă sunt cele de model Lada Priora, a mai adăugat Kovalenko.

mazda 3 1 (2)

Este de precizat că reporterii Autoexpert.md au încercat să afle de la reprezentanții Inspectoratului Național de Patrulare, care sunt cele mai preferate modele de automobile ale hoților auto din Republica Modlova, însă ni s-a comunicat că la noi nu există o asemenea statistică.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ