Vehiculul electric Tesla Model S, deplasându-se cu o viteză de 105 km/h s-a ciocnit într-o maşină a Departamentului de pompieri din Culver City, care lucra la lichidarea altui accident rutier. Din fericire nimeni nu a avut de suferit.

Conform informaţiilor şoferului acestui Model S, automobilul rula cu ajutorul autopilotului. Defapt deţinătorii automobilelor şi diferiţi bloggeri, de nenumărate ori au declarat că, sistemul inovativ de Cruise Control şi autopilot al celor de la Tesla, nu de fiecare este capabil să recunoască obiectele nemişcate, cum ar fi de exemplu bicicletele sau chiar şi automobilele parcate.

După accidentul scandalos în care a decedat Joshua Brown, automobilul căruia deplasându-se în regim autonom a intrat într-un camion, cei de la Tesla au învăţat automobilele sale să ceară de la şofer să ţine mainile pe volan, pentru ca funcţia Autosteer să lucreze corect.

Investigarea accidentului în care a decedat Joshua Brown, continuă până acum. Producătorul susţine că, sistemele EV-ului nu au putut observa camionul din cauza cerului senin şi luminos, aceştia cu desăvârşire refuză să-şi recunoască vinovăţia.

NICIUN COMENTARIU