Acest Bentley Mulsanne a aparţinut reginei vreme de aproximativ doi ani, timp în care a reuşit să rămână în istorie prin participarea la cele mai importante evenimente din viaţa sa, cum ar fi aniversarea jubileului de Diamant sau întâlnirea cu primul cabinet de miniştri. Acum maşina se află în proprietatea unui dealer auto local care a scos limuzina la vânzare.

Superbul Mulsanne are parcurse la bord 5.826 de mile, este finisat într-o nuanţă de vopsea verde (british green), încălţat cu jante de 21 inch şi cu un interior tapiţat cu piele crem, a ajuns acum să coste aproximativ 200.000 de lire sterline. Sub capota maşinii este instalat un imens V8 de 6.75 litri ce produce în jur de 505 cai putere şi foarte mulţi Nm de cuplu motor.

Deşi cântăreşte peste două tone, limuzina britanică accelerează de la zero la prima sută la oră în numai 5.1 secunde şi o face în mult confort.

bentley-mulsanne-owned-by-queen-elizabeth-ii (2) bentley-mulsanne-owned-by-queen-elizabeth-ii (3) bentley-mulsanne-owned-by-queen-elizabeth-ii (4)

NICIUN COMENTARIU