Urmăreşte un scurtmetraj marca SpeedHunters despre pasionaţii de drifturi nocturne (VIDEO)

40

Drifting-ul, ca şi ramură a sportului auto, a atins cote maxime de popularitate în ultima vreme, devenind unul dintre cele mai practicate sporturi cu motor, fiind de altfel şi cel mai accesibil dintre acestea. Anual au loc zeci de competiţii şi campionate, în diferite ţări, iar patria acestuia este considerată Japonia. Aici a luat naştere această cultură şi tot aici îşi menţine forma cea mai pură, cea ilegală, practicată îndeosebi noaptea! 

Deşi în ţările dezvoltate, practic oricine ar putea exersa driftingul pe un circuit special amenajat, fără să-şi pună viaţa sa, sau a celor din jur în pericol, totuşi, există o categorie de persoane care preferă să o facă exclusiv pe drumurile publice. În contradicţie totală cu legea, aceşti tineri susţin că ei sunt cei care menţin în continuare această cultură vie. Se riscă cu maşina, cu permisul de conducere şi cu tot ce au mai scump, cu libertatea.

Dacă sunt prinşi în flagrant, drifterii pot sfârşi în închisoare, prin urmare nu veţi afla prea multe despre ei, SpeedHunters s-a oferit să le păstreze şi anonimatul. Nimeni nu şi-ar dori să fie deconspirat. Asta e Tokyo Street Life!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ