Uzina Daimler din China își reia activitatea: “Cererea începe să crească ușor, suntem optimiști”

180
Über den GLA hinaus werden weitere Mercedes-Benz Kompaktmodelle in China lokalisiert. Hier die Mercedes-Benz Concept GLA Presentation, Shanghai 2013. Mercedes-Benz is going to locally produce further Mercedes-Benz compact car models in China beyond the GLA. Picture shows Mercedes-Benz presentation of the Concept GLA, Shanghai 2013

Noul coronavirus COVID-19 le-a dat multe bătăi de cap constructorilor auto, practic totți constructorii au sistat activitatea uzinelor, iar unii s-au reprofilat în lupta cu pandemia.

Totodată, cei de la Daimler, care și-au închis fabricile din Europa, declară că nu se confruntă cu probeleme de lichiditate și nu vor apela la ajutoare de stat.

Daimler nu are nevoie de ajutor de stat la această oră. Am avut un volum bun de comenzi înainte de criză a spus CEO-ul Ola Kallenius pentru publicația Handelsblatt. 

Șeful Daimler a mai menționat că fabrica din China a fost redeschisă, împreună cu majoritatea dealerilor, iar clienții au început să revină în showroom-uri.

“Tot mai mulți oameni vin zilnic la showroom-uri. Cererea începe să crească ușor, suntem optimiști,” a adăugat Kallenius.

NICIUN COMENTARIU