BMW M2 este un model extrem de iubit de fanii şi cumpărătorii mărcii. Însă cât de tare le-a fost mirarea oficialilor când au văzut că acesta se vinde cu 50% mai bine decât se aşteptau.

Producătorul auto german a fost luat prin surprindere de succesul lui M2, astfel acesta planifică proiectarea şi comercializarea cât mai rapidă a modelelor ce vor primi versiuni CSL şi GTS.

„BMW M2 se vinde cu 40-50% mai bine decât ne aşteptam, totodată jumătate din cumpărătorii acestuia aleg o cutie de viteze manuală. Cererea pentru această nişă ne-a surpins plăcut, acest lucru deschide mai multe oportunităţi pentru a dezvolta ramura maşinilor de performanţă cu indexul CSL şi GTS” a declarat Dirk Hacker, vicepreședintele diviziei BMW M GmbH.

Mai devreme presa internaţională anunţa că bavarezii pregătesc o versiune BMW M2 CSL, pentru perioada anului 2018, la scurt termen după prezentarea faceliftului acestei sportive. Potrivit unor surse despre care anunţă Autocar.co.uk, BMW M2 CSL va fi echipat cu un propulsor de 3.0 litri volum, cuplat la o cutie mauală cu 6 rapoarte sau una automată cu dublu-ambreiaj.

La fel, BMW îşi propune construcţia gamei de modele sub brandul GTS, care vor veni să reprezinte următoare treaptă de performanţă, mai presus decât CSL. La moment unicul exemplu poate servi BMW M4 GTS.

NICIUN COMENTARIU