Dintr-o postare precedentă aţi aflat că noul episod FF8 va cuprinde scene de film ce ilustrează cultura auto din Cuba. Ei bine, eroii noştri nu se limitează doar la atât şi au mers şi în Islanda, pentru a pune pe peliculă câteva imagini mai „reci”.

Şi ca de obicei, cel mai mult ne interesează nu împrejurimile de gheaţă sau zăpada cristalină ci maşinile ori mai bine zis maşinăriile care apar în cadru. Zicem maşinării pentru că doar Dodge-ul lui Dominic (Vin Diesel), poreclit şi Ice Charger, mai seamănă cu un automobil, celelalte fiind desprinse parcă din filmele de război. Şi ca să te convingi că nu minţim vezi mini-tănculeţul numit Ripsaw, la volanul căruia se va afla Tej!

Nu-i suficient? Ok. Atunci ce zici de Ice Ram-ul condus de Dwayne Johnson, aka Hobbs, poliţistul?

Doar Letty (Michelle Rodriguez) pare mai coborâtă cu picioarele pe pământ la volanul unui Rally Fighter, însă chiar şi aşa, singurul actor care a rămas fidel unui automobil de rasă este Tyrese Gibson, cunoscut în film sub pseudonimul de Roman. Cel din urmă are la dispoziţie un Lamborghini Murcielago, modificat bineînţeles!

fast8-ice-cars-1 fast8-ice-cars-2 fast8-ice-cars-3 fast8-ice-cars-4 fast8-ice-cars-5

NICIUN COMENTARIU