Noul Audi Q7 a debutat cu mai multe motorizări printre care și una diesel entry-level de 3 l și doar 218 CP. Chiar dacă puterea motorului este un modestă, accelerația pînă la prima 100 de km/h o să vă impresioneze!

Cel mai mare SUV din Ingolstand se poate bucura cu tehnologii moderne, motoare puternice alături de o masă redusă. Gama diesel este deocamdată reprezentată de un motor diesel de 3 l volum în două versiuni de putere, de 272 și 218 CP. În primul caz performanțele mașini sunt mai mult decît suficiente, SUV-ul german reușind un sprint 0-100 km/h în doar 6,3 secunde și o viteză maximă de 235 km/h. Dar să nu credeți că versiunea entry-level o să vă dezamăgească, accererația pînă la 100 km/h este identică cu a concurenților cu motoare mult mai puternice. Altfel spus, Audi Q7 cu motor în 6 cilindri de 3 l volum și 218 CP atinge 100 km/h în 7,4 secunde sau la fel ca un Mercedes-Benz ML cu motor de 3 l volum dar de 258 CP și doar cu 0,1 secude mai lent decît un Porsche Cayenne dotat cu un motor diesel de 3 l volum și 262CP.

Iar pentru a vă convinge singuri cît de repede accelerează modelul entry-level de la Audi, vă propunem să urmăriți video de mai jos.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ