Vezi cum arată noua generaţie Ford Focus camuflat subtil

77

Publicaţia DriveMag, recent a făcut publice o serie de fotografii spion cu noul model Ford Focus, care urmează a fi lansat în scurt timp. Automobilul apare cu minim camuflaj, astfel încât putem clar să-i desluşim formele şi elementele principale ale exteriorului.

Deşi camuflajul este unul de contrast şi duce un pic în eroare, se vede clar partea din faţă cu blocuri optice LED, farurile din spate, o grilă a radiatorului şi forma geamurilor laterale. Dacă ar fi să ne uităm la noul hatcback de la distanţa, observăm şi liniile caroseriei care accentuează capota şi aripile posteriorului.

Se zvoneşte că noul Ford Focus, va fi construit pe o platformă modulară. Acesta va sta mai mare, mai încăpător şi totodată va cântări mai puţin. Ampatamentul va creşte cu circa 50 de milimetri faţă de modelul curent, iar greutatea va scădea cu 50 de kilograme.

Gama de motoare va fi alcătuită dintr-un motor turbo în trei cilindri, capabil să dezvolte între 100 şi 140 CP şi, alte două propulsoare de 1.5 şi 2.0 litri volum, ultimul fiind folosit pentru versiunea de performanţă ST. Pe lângă versiunea de top, noul Focus va mai primi o variantă electrică şi una all-road.

Conform unelor informaţii, noul hatchback va debuta în luna ianuarie a anului 2018, în cadrul Salonului Auto de la Detroit.

NICIUN COMENTARIU