Vezi primele fotografii cu viitorul Alfa Romeo Tonale! SUV-ul care va debuta în 2020

221

În primăvara acestui an, în cadrul Salonului Auto de la Geneva, cei de la Alfa Romeo au prezentat prototipul Tonale, care anticipa un SUV de serie, absolut nou. Acum, pe un forum italian, apar primele imagini cu noul model al italienilor.

La capitolul design, Alfa Romeo Tonale păstrează o mulțime de elemente pe care le-am văzut deja pe conceptul cu același nume. Noutățile se regăsesc la nivelul blocurilor optice din față și spate, care au primit un design nou, grila frontală regândită și oglinzile laterale convenționale, în loc de camerele video folosite de concept.

SUV-ul Tonale va oferi dimensiuni compacte și se va poziționa sub actualul Stelvio. Modelul folosește arhitectura lui Jeep Renegate, care însă a primit o serie de modificări din partea italienilor. Totodată, Alfa Romeo menționează că, noul Tonale va fi oferit clienților inclusiv și într-o variantă plug-in hybrid.

Deasemenea, viitorii proprietari vor avea la dispoziție trei moduri de rulare: Dual Power – care presupune performanțe maxime oferite de motorul electric și de cel cu ardere internă, Natural – ce asigură un comportament orientat către eficiență și Advanced E – ce înseamnă rulare pur electrică.

Noul Alfa Romeo Tonale ar urma să fie prezentat pe parcursul anului 2020, iar producția acestuia se va desfășura la uzina din Pomigliano. În urmă cu doar câteva săptămâni, oficialii Fiat-Chrysler Automobiles au anunțat că vor investi circa un miliard de euro în fabrica italiană pentru a pregăti liniile de asamblare pentru Tonale PHEV și Panda Hybrid. 

NICIUN COMENTARIU