Vezi primele teasere cu viitorul Bentley Mulliner Bacalar, cel mai scump model al britanicilor!

204

Compania Bentley și atelierul Mulliner au anunțat premiera modelului de colecție Bacalar construit pe baza lui Continental GT. Se zvonește că noul Grand Tourer va fi asamblat într-o serie limitată de doar 12 unități, fiecare având un preț de start de 1,5 milioane de lire sterline, fapt ce îl va face să devină cel mai scump model modern Bentley. Debutul public al mașinii va avea loc pe 3 martie la Salonul Auto de la Geneva.

Bentley Mulliner Bacalar va reprezenta „caroseriile din viitor” și va reaminti despre tradițiile glorioase ale atelierului Mulliner. Designul automobilului care va fi asamblat manual, este inspirat de conceptul EXP 100 GT, prezentat cu ocazia aniversării a 100 de ani Bentley, în 2019 . Tot de la acest concept, sunt împrumutate materialele ecologice și naturale. Interiorul lui EXP 100 GT, a fost decorat cu lemn extras din mlaștini de turbă și material textil creat din produse vinicole secundare.

Modelul de colecție va fi numit în cinstea lacului mexican Bacalar, care a devenit o atracție turistică renumită grație apei sale stărvezii de o culoare albastră care te lasă impresionat. Se presupune că Mulliner va folosi special această caracteristică și va pregăti pentru Bacalar o culoare unică a caroseriei.

NICIUN COMENTARIU