Eram curioși să aflăm ce caută cel mai des moldovenii, atunci când deschid internetul și cel mai mare site de vânzări online, 999.md. Topul căutărilor generale, este deținut de iphone, însă urmat strâns de branduri auto!

Perioada pentru care sunt afișate rezultatele, este de numai o săptămână, însă va asigur că nu este o diferență foarte mare de la o zi la alta. Cu toate astea, vom publica și un raport mai detaliat cu ”ce caută moldovenii mai mult” sau care sunt de fapt cele mai populare mărci auto selectate în căsuța de căutare al site-ului 999.md.

Până una alta, aflați că timp de numai 7 zile, sintagma iphone, din cele aproximativ 700.000 de căutări, în locul de frunte este iphone-ul, cu 11.536 de accesări! Urmat apoi de BMW, cu 10.385 de căutări și pe locul trei, este Mercedes, cu 9.726 de accesări.

După Mercedes vine Samsung, iar după Samsung – Toyota, pe locul cinci, cu 6.937 de căutări și o pondere totală de 1%. Treapta șapte și opt revine celor de la Opel și Audi, iar pe locul 10, încheie Honda.

Rămâneți aproape pentru o statistică desfășurată și detaliată doar pe mărcile auto!

NICIUN COMENTARIU