(VIDEO) Ai trecut revizia tehnică cu abateri? Vezi că riști să fii prins. Politiștii au un nou automobil special pentru astfel de teste și operațiuni

2898

Direcția de Poliție a municipiului Chișinău, a postat recent pe pagina sa web, un material video în care se laudă cu noul vehicul special primit în dotare, ce este capabil să verifice orice automobil cap-coadă, pentru a detecta abaterile de la normele tehnice. Cu alte cuvinte, acum polițiștii vor avea un centru mobil de revizie tehnică.

În comunicatul de presă, se spune că, Secția supraveghere transport și circulație rutieră din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, a primit un automobil special de model Ford Tranzit, dotat cu echipament modern pentru depistarea diferitor defecțiuni la unitățile de transport. Automobilul este dotat cu: Manometru- mijloc de măsurare a presiunii în pneuri; Fumetru Infracar cu imprimantă incorporată; Aparat de verificare a farurilor; Aparat de măsurare a adâncimii profilului anvelopelor; Dispozitiv de măsurare a jocului volanului; Indicator de verificare a lichidului de frânare; Laptop.

Polițiștii declară că ”un astfel nivel înalt de dotare cu echipament inovativ va spori siguranța participanților la trafic”.

Voi ce credeți despre noul vehicul special? Va fi oare acesta folosit în scopuri de siguranță sau e încă o uneltă comodă pentru stoarce bani din șoferi?

NICIUN COMENTARIU