(VIDEO) BMW X2 M35i își arată colții pe Nurburgring!

59

După mai bine de un an de teste de anduranță și în condiții extreme, BMW X2 M35i este tot mai aproape de data lansării, iar după cum putem observa în imaginile video de mai jos unde crossoverul compact a fost surprins pe traseul din Nurburgring, acesta pare a fi un model ce își va găsi succesul pe piață.

Prototipul filmat este practic fără de camuflaj, cu excepția părții din față unde vedem acoperite unele porțiuni ale barei față în zona prizelor de aer. Conform informațiilor oferite de oficialii BMW, versiunea de performanță va primi un pachet specific ///M, care pe lângă elementele tradiționale reprezentate de un alt body kit și alt interior, va mai adăuga și un sistem performant de frâne și jante din aliaj cu un diametru mai mare decât cele disponibile pentru varianta civilă a lui X2.

Conform zvonurilor din presa internațională, sub capota lui BMW X2 M35i, se va regăsi un propulsor TwinPower Turbo de 2.0 litri volum, capabil să livreze un total de 300 de cai putere. Dacă ar fi să luăm în considerare că varianta XDrive28i care oferă 260 CP și 350 Nm accelerează de la 0-96 km/h în 6.3 secunde și atinge viteza maximă de 230 km/h, putem presupune că accelerația lui M35i până la prima sută de kilometri va dura până la 5 secunde, iar viteza maximă va fi limitată tradițional pentru automobilele germane, la pragul de 250 km/h.

BMW X2 M35i, urmează a fi prezentat până la sfârșitul anului 2018 și deși informații oficiale despre debutul acestuia nu există, se speculează că acesta ar putea apărea în cadrul Salonului Auto de la Paris.

NICIUN COMENTARIU