(VIDEO) Ford sărbătorește aniversarea a 55 de ani a celebrului model Mustang!

120

Ford Mustang a împlinit 55 de ani de la debut! Celebrul Muscle car al producătorului american a fost expus în premieră în fața publicului în cadrul Salonului Auto de la New York din anul 1964. În scurt timp, fanii constructorului american au luat cu asalt showroom-urile din SUA, iar Mustang-ul a devenit o adevărată legendă.

Începând cu anul 2015, Ford Mustang a fost transformat într-un model global, iar în prezent, muscle car-ul american poate fi comandat în 146 de țări. Mai mult decât atât, în ultimii patru ani, Mustang a reușit să câștige atenția multor clienți, într-așa fel că a reușit să devină cel mai vândut coupe sportiv la nivel global.

Pentru a marca într-un mod special cei 55 de ani de la debut, oficialii Ford au pregătit și un clip dedicat lui Mustang.

De asemenea, americanii au încheiat un parteneriat cu Lego, iar astfel, seria Lego Creator s-a îmbogățit cu un Ford Mustang din 1967. Produsul conține 1.400 de piese, iar oficialii producătorului american au pregătit și un time-lapse cu întreg procesul de asamblare.

De la aniversarea lui Mustang nu putea lipsi Camaro, iar divizia Chevrolet Arabia a pregătit un clip special pentru cei 55 de ani împliniți de muscle car-ul Ovalului Albastru.

NICIUN COMENTARIU