(VIDEO) Hyundai șochează prin noua sa campanie de promovare! Au închis o sportivă într-o bulă legată la evacuarea maşinii

490

Producătorii auto mereu s-au întrecut la campanii de promovare care de care mai originale, însă așa ceva vedem în premieră! Hyundai a dat startul promovării noului Hyundai Nexo în Spania și folosește pentru asta metode șocante.

Noua campaniea constructorului corean, vine să demonstreze beneficiile sistemelor de propulsie cu pile de combustie pe hidrogen. În materialul video publicat recent de Hyundai, ambasadorul brandului în Spania, sportiva Mireia Belmonte, se antreneazp pe o bandă de alergat închisă într-o bulătransparentă din plastic, în timp ce respiră aerul care iese pe țeava de așaăament a noului model Nexo!

Modelul este alimentat cu hidrogen, care la rândul său este folosit pentru producerea curentului electric într-o pilă de combustie, iar în urma procesului de ardere rezultă oxigen şi vapori de apă. Astfel, sportiva nu a fost supusă căruiva pericol în timpul filmărlori spotului de promovare, însă imaginile oricum rămân a fi şocante.

Hyundai Nexo este primul model cu pile de combustie alimentat cu hidrogen care se vinde în Spania, iar constructorul coreean şi-a dorit o campanie de promovare care să șocheze, dar şi totodată să sublinieze caracteristicile eco ale maşinii. În timpul filmărilor, parametrii vitali ai sportivei Mireia Belmonte au fost atent monitorizaţi.

Hyundai Nexo face parte din a doua generație de automobile cu pile de combustie pe hidrogen produse de Hyundai. Sistemul de propulsie al lui Hyundai Nexo combină oxigenul şi hidrogenul pentru a alimenta motorul electric şi bateria cu o capacitate de 1,56 kWh. Puterea totală a sistemului de propulsie este de 161 CP, suficient pentru o acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 9,54 secunde şi o viteză maximă de 179 km/h.

Conform oficialilor, Hyundai Nexo poate oferi o autonomie de până la 666 de kilometri cu un plin de hidrogen, valoare calculată conform ciclului WLTP.

NICIUN COMENTARIU