În cel mai mare show room Bentley din Dubai, se regăseşte primul şi până când singurul exemplar Grand Convertible, realizat pe baza modelului Bentley Mulsanne. Imaginile şi un material video cu decabotabila luxoasă, au fost postate de bloggerul britanic Shmee.

Automobilul a fost construit de subdiviziunea atelierului Mulliner, care se specializează anume pe efectuarea comenzilor individuale. În cinstea aniversării de 100 de ani a companiei Bentley, care va avea loc în anul 2019, se vor asambla 19 unităţi a decapotabilei. Fiecare exemplar al lui Grand Convertible, va costa circa 3.500.000 dolari SUA.

Limuzina cu acoperiş rabatabil, este echipată cu un propulsor V12 de 6.75 litri volum, care produce 537 CP şi un cuplu motor egal cu 1100 Nm. Cifrele dinamice ale lui Grand Convertible încă nu au fost făcute publice, însă modelul Mulsanne Speed, în baza căruia a şi fost construit cabrioletul, având acelaşi motor, accelerează de la 0-100 km/h în doar 4.9 secunde iar viteza maximă pe care o atinge numără 305 km/h.

Mai jos vă invităm să vizionaţi un material video şi o serie de fotografii cu probabil cea mai luxoasă decapotabilă din lume.

NICIUN COMENTARIU