După ce mai mulți cetățeni s-au arătat dezamăgiți de felul în care acționează INP-ul și măsurile ”luate” pentru a fi pedepsită șoferița cu BMW-ul care încalcă repetat, iată că polițișitii s-au activat.

Pe pagina de facebook oficială a institutției, INP a postat un video cu mașina găsită și sigilată, iar atașat și un comunicat de presă prin care informează despre acest lucru. În continuare Inspectoratul Național de Patrulare susține că lucrează și la depistarea șoferiței, așa cum mașina aparține de fapt unui bărbat și acesta din urmă a acceptat să colaboreze cu forțele de ordine.

Amintim că o persoană, de gen feminin, obișnuiește să conducă dezordonat pe străzile capitalei, ignorând semnalul roșu al semaforului, creând nenumărate situații de accident și se arată absolut indiferentă de consecințe. Ultima ei ispravă, înregistrată video, o puteți vedea aici, deși asta nu este singura!

Vedeți mai jos și comunicatul.
#INP informează cu privire la cazul apărut câteva zile în urmă pe o rețea de socializare, unde se vede clar că un șofer încalcă grav Regulamentul Circulației Rutiere și anume nu respectă indicatoarele de semnalizare rutieră, direcţia permisă de deplasare a marcajului de pe partea carosabilă și dreptul privind delimitarea benzilor duble de circulaţie pe sens opus și trecerea la culoarea roșie a semaforului.

Astfel, în urma măsurilor întreprinse, la data de 13 aprilie curent, angajații INP au identificat proprietarul automobilului de model BMW, care s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 28 de ani, locuitor al mun. Chișinău. Acesta a comunicat că, automobilul l-a transmis în folosință la începutul lunei martie curent, unei tinere cunoscute în vârstă de 26 de ani, iar despre încălcările care s-au produs cu automobilul propriu, a aflat de pe rețele de socializare.

Totodată, a informat că a încercat să facă legătură cu fata însă aceasta era de negăsit telefonic. Prin urmare, mașina a fost depistată abandonată în sectorul Botanica. Bărbatul a menționat că va colabora cu poliția întru depistarea acesteia. De asemenea, pentru examinarea cazului, cu acordul proprietarului a fost interzisă exploatarea mijlocului de transport până la finalizarea cauzei contravenționale.

În momentul depistării conducătorului auto vom reveni cu detalii

BMW

#INP informează cu privire la cazul apărut câteva zile în urmă pe o rețea de socializare, unde se vede clar că un șofer încalcă grav Regulamentul Circulației Rutiere și anume nu respectă indicatoarele de semnalizare rutieră, direcţia permisă de deplasare a marcajului de pe partea carosabilă și dreptul privind delimitarea benzilor duble de circulaţie pe sens opus și trecerea la culoarea roșie a semaforului.Astfel, în urma măsurilor întreprinse, la data de 13 aprilie curent, angajații INP au identificat proprietarul automobilului de model BMW, care s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 28 de ani, locuitor al mun. Chișinău. Acesta a comunicat că, automobilul l-a transmis în folosință la începutul lunei martie curent, unei tinere cunoscute în vârstă de 26 de ani, iar despre încălcările care s-au produs cu automobilul propriu, a aflat de pe rețele de socializare.Totodată, a informat că a încercat să facă legătură cu fata însă aceasta era de negăsit telefonic. Prin urmare, mașina a fost depistată abandonată în sectorul Botanica. Bărbatul a menționat că va colabora cu poliția întru depistarea acesteia. De asemenea, pentru examinarea cazului, cu acordul proprietarului a fost interzisă exploatarea mijlocului de transport până la finalizarea cauzei contravenționale.În momentul depistării conducătorului auto vom reveni cu detalii.

Опубликовано Inspectoratul Național de Patrulare al IGP Суббота, 13 апреля 2019 г.

NICIUN COMENTARIU