Inspectoratul Național de Patrulare organizează în fiecare săptămână operațiuni speciale, în cadrul căreia depistează o mulțime de șoferi în stare de ebrietate, care se pare că uită atât de siguranța vieții proprii cât și a celor din jur!

Însă de această dată iresponsabilitatea șoferului stopat de polițiști a întrecut toate măsurile! Un şofer de 25 de ani din Bălţi a fost prins în stare de ebrietate, ba mai mult, acesta ţinea pe braţe, la volan, propriul său copil de numai un anişor. Copilul a fost imediat transportat la spitalul municipal din Bălţi şi la moment se află înafara oricărui pericol.

Incidentul a fost înregistrat duminică la ora 06:00 dimineaţa, pe o stradă din Bălţi. Oprit de oamenii legii tânărul nu recunoştea că a consumat alcool. De cealaltă parte alcotestul a arătat că șoferul avea o concentraţie de 0,49 mg/l alcool în aerul expirat. Mai mult decât atât, acesta nu avea nici măcar permis de conducere.

Acum, bărbatul este cercetat penal şi riscă o amendă de 40.000 lei sau închisoare de până la un an.

Inspectoratul Naţional de Patrulare îndeamnă părinţii să nu urce în stare de ebrietate la volan, pentru a nu pune viaţa proprie și a celor dragi în pericol.

NICIUN COMENTARIU