Compania Lexus a prezentat primele imagini teaser ale noului model ES, care va debuta la Salonul Auto de la Beijing pe data de 25 aprilie. Constructorul japonez declară că noul ES ”are misiunea de a transforma radical conceptul de confort pentru clienții de lux”.

Actuala generație Lexus ES nu se vinde pe piața din Europa, însă reprezentanții producătorului japonez menționează că viitorul model se adresează „clienților din întreaga lume”. Astfel, Lexus confirmă indirect informațiile care speculau în presa internațională  cu câteva săptămâni în urmă, potrivit cărora noua generație ES va fi lansată inclusiv și pe piața europeană.

Pentru ca lucrurile să devină și mai clare și a crea un interes sporit, Lexus a publicat o imagine și un clip video cu noul ES. Spre deosebire de actuala generație, viitorul ES va avea o grilă frontală regândită, blocuri optice restilizate și o capotă nouă. La posterior, viitorul Lexus ES va avea un eleron bine accentuat și stopuri cu o semnătură luminoasă nouă.

Noua generație Lexus ES va debuta în gama constructorului în locul modelului GS, care din păcate a avut parte de vânzări destul de slabe în Europa.

NICIUN COMENTARIU