VIDEO: McLaren P1, LaFerrari, sau 918 Spyder, acum le poţi conduce pe toate! Află cât costă chiria!

24

Clubul pasionaţilor de supercaruri din Marea Britanie, Auto Vivendi, s-a gândit să organizeze un eveniment inedit în care 20 dintre cei mai grăbiţi şi mai norocoşi oameni vor avea ocazia să conducă cele trei supercaruri pentru o zi, pe un circuit. Iar pentru a accesa această oportunitate oferită în cadrul show-ului “The Hypercar Holy Trinity 200MPH Challenge” va trebui să renunţi la o sumă de 7.500 de lire, ori echivalentul a 10.400 euro!

Evenimentul grandios este planificat pentru anul viitor 2016, în data de 20 aprilie dar şi 12 mai, iar locurile sunt limitate, prin urmare ar trebui să te grăbeşti! Organizatorii promit mai multe surprize plăcute printre care şi „turul de încălzire” pe care îl poţi parcurge la volanul unui McLaren MP4-12C, Ferrari 458 sau un Porsche 911 Turbo S (991).

Toţi participanţii vor beneficia de un instructor profesionist care îi va asista pe parcursul evenimentului, echipament special pentru piloţi, dar şi alte tehnologii necesare, instalate pe maşină pentru a înregistra viteza şi timpul. Iar între reprize, invitaţii se pot recrea într-o zonă special amenajată cu băuturi şi fursecuri.

Şi pentru aţi garanta senzaţii continue şi clipe de neuitat, la bordul supercar-urilor vor fi instalate camere video care vor înregistra emoţiile şi performanţele participanţilor în încercarea de a atinge viteza maximă de 200 mph, ori 322 km/h! Sună chiar intrigant!

AV World Exclusive Hypercar 200mph event! from Auto Vivendi on Vimeo.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ