(VIDEO) Mercedes-Benz a dezvăluit din întâmplare aspectul noului E-Class facelift!

688

Compania Mercedes-Benz a publicat recent câteva imagini cu noul E-class facelift, complet camuflat. Cu toate acestea, în timpul unui test drive a noului sedan german, aspectul acestuia a fost întâmplător dezvăluit, atunci când pe ecranul sistemului multimedia a apărut o imagine cu mașina propriu zisă.

Modelul s-a făcut văzut doar pentru câteva secunde, dar acest timp a fost suficient pentru ca mașina să fie analizată minuțios. Așa cum era de așteptat, schimbările de aspect vor fi minime, nemții au înlocuitblocurile optice frontale și au regândit bara frontală. De asemenea, pe video, publicat de canalul MercBenzKIng, putem observa și o parte a interiorului noului model.

E-Class facelift va fi echipat cu noul volan care implică zone tactile pentru gestionarea informațiilor afișate pe cele două display-uri de la interior, instrumentarul digital de bord în versiune standard va avea diagonala de 10.25 iar opțional 12.3 inch, la fel ca și în cazul ecranului central. Sistemul Energizing cu funcția Energizing Coach și noul sistem de infotainment MBUX (Mercedes-Benz User Experience), tot se vor regăsi pe noul model al germanilor.

Potrivit oficialilor de la Mercedes-Benz, gama modelului E-Class facelift, va cuprinde șapte variante plug-in hybrid și o serie de versiuni mild-hybrid.

NICIUN COMENTARIU