Canalul de Youtube mercedesbanezpassion, a publicat recent un material video în care se demonstrează cum funcționează sistemul E-Active Body Control, cu care se echipează noua generație GLE.

Datorită unui sistem electric de 48 de volți și acumulatoarelor hidraulice instalate pe fiecare dintre cele patru amortizatoare a SUV-ului, vehiculul poate gestiona individual rigiditatea și poziția fiecărei roți.

E-Active Body Control este un sistem opțional care poate fi comandat doar dacă se comandă și suspensia pneumatică. Pe suprafețe grele, sistemul poate recupera energie, reducând, în același timp, la aproximativ jumătate, consumul de energie, în comparație cu sistemul precedent prezent la limuzina S-Class. Acesta folosește o sterocameră specială care scanează suprafața carosabilului, suspensia pneumatică AIRMATIC și elemente hidraulice performante. Totodată, E-Active Body Control, este singurul sistem din industria auto care permite controlul individual al arcurilor și amortizoarelor la fiecare roată.

NICIUN COMENTARIU