(VIDEO) Noul Porsche Taycan a explodat într-un garaj din Florida! Constructorul german a inițiat o anchetă

6156

Compania Porsche a confirmat recent că, un exemplar al modelului electric Taycan a explodat duminică, 16 februarie, în garajul unei case private din Florida. Flăcările au distrus complet mașina, astfel că din EV-ul german a rămas doar caroseria arsă.

Primul mesaj despre explozia unui Porsche Taycan a apărut pe canalul de Twitter, Tesla Taxi America, care însă la scurt timp a fost șters. Ulterior, un meterial de la locul incendiului a fost publicat pe canalul oficial de YouTube Tesla în Canada.

Informațiile despre incendiu au fost de asemenea confirmate de oficialii Porsche, care au specificat că au inițiat o anchetă, iar detaliile care vizează acest caz vor fi publicate doar după finisarea investigațiilor.

Menționăm că informații despre vehicule electrice care explodează, apar în mod regulat. În aprilie 2019, pe rețeaua chineză Waibo a apărut un videoclip cu un Tesla Model S care s-a aprins spontan într-o parcare. Compania Tesla a efectuat o investigație și a constatat că, cauza incendierii modelului a fost modulul defect al bateriei.

NICIUN COMENTARIU