Piața dictează regulile, iar dat fiind faptul că SUV-urile devin cele mai cumpărate vehicule, constructorii auto sunt nevoiși să se conformeze. Astfel, după Lamborghini, Bentley și chiar Rolls-Royce, cei de la Aston Matrin își prezintă primul său SUV din istorie, numit DBX!

La moment, acesta se află încă la etapa de prototip, fiind dezvăluit de britanici într-un set de imagini din cadrul testelor. În fotografiile publicate observăm că noul SUV este pus la încercare pe un traseu de raliu, care conform oficialilor este situat în Țara Galilor.

Reprezentanții mărcii spun că unul dintre criteriile la care ar trebui să exceleze DBX, sunt anume condițiile de off-road. Dar, totodată noul model este antrenat într-un șir de exerciții pe circuitul vestit de la Nurburgring.

Deși informațiile detaliate despre Aston Martin DBX, practic lipsesc, cunoaștem totuși numele modelului, faptul că acesta va fi construit la noua uzină Aston Martin din St. Atham și că se va lansa oficial la finele anului 2019!

Totodată, zvonurile spun că producătorul va oferi clienților și o variantă pur electrică sau plug-in-hybrid, alături de versiunele dotate cu motoare benzinare. Aceste presupuneri vin după ce uzina unde se va construi DBX, a fost numită oficial de Aston Martin, ”Casa electrificării”.

NICIUN COMENTARIU