VIDEO: Primul test drive cu noul Kia Stinger vine de la Motor Trend!

220

Sud-coreenii de la Kia, au lansat recent modelul Stinger, rivalul consacrat al lui BMW Seria 4 Gran Coupe. Varianta de top a vehiculului va avea o putere de 365 CP, ceea ce, speră producătorul, ar trebui să îi ofere suficiente şanse să lupte la egal cu bavarezul.

Kia Stinger a fost prezentată cu mult fast şi trebuie să recunoaştem că arată bine. Însă nimeni nu ştie cât de bine se conduce aceasta. Ei bine, jurnaliştii de la Motor Trend, sunt cei care au condus coupe-ul cu patru uşi în premieră şi au scos şi un material video unde povestesc senzaţiile pe care le oferă automobilul.

Versiunea de top a vehiculului care este cea mai discutată şi lăudată, este echipată cu un motor V6 cu capacitatea de 3.3 litri, aspirat de două turbine şi cuplat la o cutie automată cu opt trepte. Garnitura tehnică trimite toţi caii putere către puntea spate, a obţine o accelerare fulminantă de la zero la 96 km/h (60 mile) în circa 4.8 secunde. Nu rău, pentru un automobil coreean.

Lăsând modestia la o parte, producătorii susţin că pe lângă o motorizare destul de reuşită, au folosit cele mai bune materiale şi ultimele tehnologii pentru a pune in evidenţă şi interiorul. Urmează să vedem dacă noul Stinger va putea face faţă concurenţei modelelor de pe piaţă care deja au dat dovadă o prestaţie bună.

Până atunci însă vă invităm să urmăriţi mai jos materialul video pregătit de Motor Trend unde jurnaliştii storc toate sucurile din coupe-ul sud-correan.

NICIUN COMENTARIU