(VIDEO) S-a lăudat pe Facebook că el este unicul care își permite să aibă geamurile din față umbrite! Poliția i-a demonstrat contrariul

5395

Un șofer din capitală s-a lăudat pe o rețea de socializare precum că, el este unicul care își permite să aibă parbrizul de geam ale portierelor din faţă umbrite! Însă în urma sesizării, agenții de patrulare fiind la asigurarea siguranței circulației rutiere l-au întâlnit în trafic și i-au arătat cum stau defapt lucrurile.

Astfel, conducătorul auto fiind la volanul unui automobil de model Hyundai Santa Fe, care s-a dovedit a fi un tânăr de 28 de ani, a fost documentat contravențional cu o amendă de 1200 lei și 3 puncte de penalizare și a fost obligat să scoată foliile de pe geamuri.

INP declară nu tolerează astfel de acțiuni și declară că toți suntem egali în fața legii. Iar cei care își încearcă norocul cu mare tupeu, manifestă lipsă de respect față de ceilalți participanți la trafic și nu se supun legislației, se vor alege cu consecințe mai mari.

La fel, Inspectoratul Național de Patrulare a venit și cu un mesaj pe pagina sa de Facebook: ”Dragi cetățeni, ca acțiunile noastre să fie mai efective mizăm pe suportul și implicarea Dumneavoastră. În cazurile când observați automobile cu parbrizul de geam ale portierelor din faţă umbrite, nu fiți indiferenți sesizați poliția. Pentru că, geamurile umbrite diminuează câmpul vizual al conducătorului, mai ales pe timp de noapte, ceață sau ploaie, ceia ce poate duce la consecințe grave și pot suferi oameni nevinovați”.

Deasemenea, poliția atenționează că inspectorii de patrulare vor intensifica activitățile cu privire la automobilele cu parbrizul de geam ale portierelor din faţă umbrite.

NICIUN COMENTARIU