VIDEO: Te invit să faci o plimbare la bordul unui automobil foarte special, Ferrari 250 GTO!

43

Canalul de YouTube Petrolicious ne oferă o oportunitate unică de a urca, imaginar ce-i drept, la bordul unui model legendar Ferrari 250 GTO, produs în 1964. Iar proprietarul s-a oferit să ne plimbe într-o cursă excitantă pe un drum montan pe Derek Hill, unde vreme de şapte minute eşti de-a dreptul sedat de sunetul motorului natural aspirat.

Motorul V12 de 3.0 litri dezvoltă 300 de cai putere, ceea ce pentru anii 60 reprezenta o performanţă extraordinară. Având în vedere fapul că maşina este lipsită de tot felul de sisteme electronice, fiind construită doar din tablă şi fier, aceasta îţi poate garanta cele mai tari senzaţii, vibrând din fiecare încheietură atunci unitatea de sub capotă îşi atinge turaţiile înalte.

Dar cel mai mult ce mi-a plăcut în acest videoclip este faptul că omul riscă enorm de mult cu o maşină al cărei preţ este de câteva zeci de milioane de dolari, conducând într-o manieră sport, pe un drum de munte! Iar ca să vă daţi seama mai bine despre ce sume vorbim, iată un exemplu. În 2013, a fost vândut unul din cele 36 exemplare 250 GTO, cu o sumă incredibilă de 52 de milioane de dolari!

Are caracter omul nu?

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ