O serie de donuts-uri și un burnout, l-au costat pe proprietarul unui Bugatti Veyron Mansory Vivere câteva zeci de mii de dolari. Setul de anvelope pentru supercarul costul căruia este de circa 2.5 milioane de euro, fiind extrem de costisitor.

Mai exact, fiecare anvelopă îl va costa pe proprietarul acestui Bugatti Veyron Mansory Vivere, circa 10.000 de dolari SUA. Totodată un set complet de roți cu livrarea inclusă, ar ajunge să coste circa 150.000 de dolari, după calculele organizatorilor acestei performanțe.

Amintim că Bugatti Veyron Mansory Vivere, se diferă de modelul stoc printr-o capotă mai scurtă, bare față și spate regândite, praguri laterale modificate și grile de aer mărite instalate pe părțile laterale ale caroseriei.

Hypercar-ul totuși a păstrat trenul de propulsie din uzina Bugatti, adică un motor W16 de 16.4 litri volum, care livrează 1.109 CP și un cuplu motor de 1.500 Nm. Accelerarea bolidului de la 0-100 km/h durează doar 2.5 secunde, iar viteza maximă înregistrează 410 km/h.

NICIUN COMENTARIU