(VIDEO) Vezi cum se prezintă noul BMW M135i, atunci când bifezi absolut toate dotările disponibile!

263

BMW a lansat în acest an noul Seria 1, construit pe arhitectura UKL2 pe care o împarte cu X1 și Mini Countryman. Acest lucru înseamnă, printre altele, că vorbim despre un model cu tracțiune față.

Desigur, vârful de gamă care în acest caz este reprezentat de versiunea M135i, poate fi comandat exclusiv alături de o tracșiune integrală xDrive și transmisie automata Steptronic Sport. Sub capotă se regăsește motorul turbo de 2.0 litri volum care oferă de 306 CP și este capabil de o accelerare de la 0 la 100 de km/h in doar 4.8 secunde. Prețul de pornire a acestei versiuni de performanță este de 48.900 de euro pe piata din Germania.

La fel, compania BMW a pregătit pentru clienți o gamă largă de dotări opționale, printre care și nelipsitele accesorii M Performance, care vin să accentueze caraterul sport a compactei bavareze. În mare parte este vorba despre elemente aerodinamice și componente confecționate din fibră de carbon forjată, astfel câștigi puncte și la capitolul aspect.

Dacă vrei sa studiezi îndeaproape, din toate unghiurile, cel mai tare BMW Seria 1 de ultimă generație, atunci clipul video de mai jos este numai bun pentru tine.

NICIUN COMENTARIU