Supercarul Lamborghini Huracan cu o putere totală de 800 CP, a fost pus la încercare în condiţii de off-road de către bloggerul Alex Choi. Exerciţiul destul de dificil pentru un supercar, proiectat de ingineri să devină regele autostrăzilor, a fost filmat şi postat pe Youtube.

După o serie de accelerari de pe loc, derapări şi donut-uri, bloggerul a accentuat că cea mai mare problemă este noroiul, care astupă prizele de aer ale automobilului. În video de mai jos acesta arată detaliat în cel hal ajung prizele şi cât noroi intră în ele, reducând astfel masa totală a aerului, extrem de necesar pentru un supercar.

Pe lângă Alex Choi şi supercarul său Lambrghini Huracan, şi-au mai încercat puterile în aceste condiţii extreme un Audi RS3 şi un BMW Seria 3.

Defapt acesta nu este primul caz în care modelele de Lamborghini sunt supuse încercărilor în condiţii extreme sau de off-road. Astfel în anul 2013 pe canalul de Youtube DayliDrivenExotics a apărut un video în care coupe-ul Galardo traversează un traseu pentru competiţiile da raliu WRC.

NICIUN COMENTARIU